El consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha escollit tres finalistes a la direcció general del nou ens. Són els periodistes Salvador Enguix, delegat de La Vanguardia al País Valencià; Empar Marco, corresponsal de TV3 a la zona, i Josep Ramon Lluch, director d’antena de la televisió pública de Múrcia. Els tres aspirants ara han de passar la darrera fase del procés de selecció obert a principis de desembre, l’entrevista personal, que puntua un 10% de la nota total.

Aquest diumenge, el consell rector de la CVMC va escollir els tres finalistes d’una quinzena de candidatures en funció de la puntuació obtinguda pel currículum (suposa el 30% de la nota) i el projecte de radiotelevisió presentat (el 60%).

Els tres periodistes aspirants tenen un passat en els inicis de Canal 9: Salvador Enguix com a delegat a Alacant; Empar Marco com a lingüista, i Josep Ramon Lluch presentant el programa Parle vosté, calle vosté.

Es calcula que en dues setmanes es faci pública la persona escollida per dirigir la Corporació, que ha de rebre el suport de tres cinquenes parts del consell rector. Posteriorment, les Corts Valencianes hauran de donar el vistiplau per majoria absoluta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram