Després que es filtrés el nom de Ramon Rovira com a possible substitut de Mònica Terribas al capdavant de TV3, diversos mitjans van apuntar que el relleu es podia fer oficial en la reunió d’aquest dimecres del consell de govern de la CCMA, tot i que no figurava en l’ordre del dia. Finalment, no ha estat així.

Ara, caldrà esperar a veure què passa en la propera sessió del consell de govern de la Corporació. Aquesta està programada per al proper dimecres, sempre i quan no es convoqui una reunió extraordinària, cosa que podria fer el president de l’ens, Brauli Duart, o dos terços del consell (quatre dels sis consellers).

Mentrestant, continuen les veus que es posicionen contra la possible destitució de Terribas, com l’expressada el passat diumenge en un comunicat pel Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC). A més, a internet s’ha impulsat una recollida de signatures sota el nom Salvem Mònica Terribas al capdavant de TV3.

A banda, aquest dimecres, el cantant Lluís Llach, a la seva pàgina de Facebook, ha volgut mostrar la seva “vergonya i preocupació” per com “personalitats i partits passen pel damunt de les pràctiques i del respecte de la qualitat professional, així com dels resultats assolits durant els anys de la seva direcció”.