Mediapro continua acumulant drets d’emissió de futbol. La FIFA ha adjudicat a la productora la Copa del Món de Qatar de 2022, que excepcionalment se celebrarà a la tardo, del 21 de novembre al 18 de desembre.

El grup destaca que aquest canvi de calendari obligarà a una aturada de les lligues dels diferents països participants (la primera en la història de l’esport), el que provocarà un major seguiment i impacte televisiu.

Amb motiu de l’esdeveniment, Mediapro crearà un canal per al mercat estatal dedicat a fer un seguiment 24/7. A més de l’emissió dels partits del Mundial, el canal oferirà programes d’anàlisi i actualitat, entrevistes, entrenaments i rodes de premsa, així com partits històrics de la competició.

Els drets d’emissió de la Mundial de Qatar no són els únics que ha atorgat la FIFA a Mediapro, que també ha obtingut els de la Copa del Món Femenina de França (juny-juliol de 2019); el Mundial sub-20 de Polònia (maig-juny de 2019), el Mundial sub-17 de Perú (octubre de 2019), el Mundial de futbol platja de Paraguai (novembre de 2019) i el Mundial de futbol sala de Lituània (setembre-octubre de 2020).