Genís Roca i Pep Morella segellen l’aliança.

La Fundació .cat i la Federació d’Ateneus de Catalunya han signat un conveni de col·laboració que té per objectiu ajudar les entitats adscrites a digitalitzar-se i millorar la seva presència en català a la xarxa.

La signatura ha anat a càrrec dels respectius presidents, Genís Roca per part de la Fundació .cat i Pep Morella de la Federació d’Ateneus. Ambdues parts han considerat la tasca del domini .cat com a “imprescindible” per al desenvolupament i la capacitació digital de la internet catalanoparlant, i un actiu valuós per a les entitats del territori.

Amb aquest conveni, la Fundació .cat vol continuar aprofundint en la seva missió de promocionar el català a internet, vinculant-se a través del teixit associatiu i ajudant les entitats de la societat civil catalana a digitalitzar-se.

La col·laboració també encaixa amb els objectius estratègics de la Federació d’Ateneus per continuar teixint aliances entre els agents de l’entorn, així com incorporar noves tecnologies per beneficiar les entitats adscrites.

Per desenvolupar de forma efectiva el conveni i assolir els objectius plantejats, la Fundació i la Federació han acordat crear una comissió de treball i seguiment que vetllarà per la posada en marxa de les actuacions previstes.