La Direcció General de Mitjans de Comunicació de la Generalitat ha enviat un requeriment a Manuel Valls en què li demana dades sobre La Super 96, ràdio que emet sense llicència i que el candidat a l’alcaldia de Barcelona va visitar aquest 9 de gener per concedir-hi una entrevista.

En el requeriment, la Generalitat reclama a Valls que identifiqui els responsables de l’emissora, o bé les persones amb què va concertar l’entrevista, a més de l’adreça dels estudis. La missiva recorda a l’alcaldable que aquesta informació és “molt necessària”, ja que moltes vegades aquest tipus de ràdios “actuen mitjançant entitats interposades amb finalitats fraudulentes”.

L’octubre de 2017, la Generalitat va obrir a La Super 66 un expedient d’informació prèvia a la instrucció d’un procediment sancionador per emetre sense llicència, el que està tipificat per la normativa com una infracció administrativa molt greu.

Després de l’entrevista, Valls va esborrar totes les piulades sobre el seu pas per l’emissora. Fonts del seu equip de campanya assenyalen que desconeixien la situació legal de l’emissora.