El jurat dels Premis de Comunicació de la Generalitat Valenciana ha donat a conèixer els vuit guardonats de la primera edició, que es lliuraran el proper 20 de juny a l’Hemisfèric de València.

En la modalitat de radiodifusió, el jurat ha premiat els 85 anys de trajectòria de Radio Alicante de Cadena SER, i en televisió s’ha distingit la plantilla de RTVE al País Valencià pel seu “compromís en defensa d’una radiotelevisió pública de qualitat”.

Els Premis de Comunicació també han guardonat les trajectòries dels periodistes Iñaki Zaragüeta, actualment delegat de La Razón, i Ramón Climent Vaello, així com el fotoperiodista José García Poveda ‘El Flaco’.

En la modalitat de publicitat el jurat ha guardonat la publicista Chari García Cubells, professora de Pensament Creatiu i Creació i Realització Audiovisual Publicitària a la Universitat CEU-Cardenal Herrera, i en la de disseny i il·lustració ha premiat el dissenyador gràfic Dani Nebot.

Finalment, en la categoria de xarxes socials i nous formats s’ha distingit l’equip que gestiona les xarxes del 112 Comunitat Valenciana pel seu protagonisme com a “altaveu de la informació de servei públic” tant per als mitjans com per al conjunt de la societat.