L’Associació de Representants, Promotors i Managers de Catalunya (ARC) ha distingit el periodista Àngel Casas amb el Premi a la Trajectòria Professional. El lliurament tindrà lloc dilluns al vespre, a la Sala Barts de Barcelona, en la gala de la 12a edició dels Premis ARC de la indústria musical del directe. L’associació ha volgut agrair 15 dies abans de la seva jubilació el suport que Casas ha donat al sector de la música en viu al llarg de la seva carrera.

Director de Barcelona TV des del 2008, Àngel Casas va iniciar la seva carrera professional els anys 60 a Ràdio Joventut, i als 70 va passar a Ràdio Barcelona, on va presentar Trotadiscos. Fundador i director de la revista Vibraciones, el 1977 va fer el salt a TVE, on va conduir espais musicals com Popgrama i Musical Express. L’ARC també destaca el seu pas per programes com Àngel Casas Show a TV3, i Un día es un día, a TVE.

En la seva trajectòria, entre d’altres, el periodista ha guanyat dos Premis Ondas (el 1972 per Trotadiscos, i 1986 per Àngel Casas Show) i la Creu de Sant Jordi (2007).