El Grup de Periodistes Ramon Barnils ha renovat la junta directiva i Enric Borràs Abelló n’ha assumit la presidència. El fins ara vocal substitueix en el càrrec Ferran Casas, qui presidia l’entitat des de 2016 i que continua en la junta. La renovació es va aprovar en l’assemblea general celebrada el passat divendres.

Completen la nova junta els vicepresidents Joan Rusiñol Ruiz i Elisenda Rovira Olivé; la tresorera Elisabet Borreda Díaz; el secretari Joan Vila i Triadú, i com a vocals Ferran Casas, Laura Pinyol Puig, Aida Morales, Albert Mercadé, Laia Soldevila, Arnau Lleonart, Adrià Serra, Enric Rodón, Xavier Gispert Zegrí, Sara González, Jordina Arnau, Ruth Gumbau, Miquel Ramos i Laura Cortés.

La nova junta presenta algunes cares noves: Joan Rusiñol, Laura Pinyol, Aida Morales, Arnau Lleonart, Enric Rodón, Xavier Gispert, Sara González, Jordina Arnau, Ruth Gumbau, Miquel Ramos i Laura Cortés.

La resta repeteix, tot i que alguns amb canvi de càrrec, com Enric Borràs, Elisabet Borreda, Joan Vila, Ferran Casas i Laia Soldevila.