Holder Solutions ha començat a exercir com a nova editora de La Mañana de Lleida, fent efectiva l’autorització de compra per part del Jutjat Mercantil, i tancant així el concurs de creditors sol·licitat el març del 2012 per l’anterior propietària. La nova adjudicatària, però, ha canviat de mans abans de fer-se’n càrrec: aquest gener, Josep Tarragona va traspassar l’empresa a Jordi Solana Aguilera, nou administrador únic de Holder Solutions i nou president-editor del diari.

El nou director del diari és Josep Ramon Ribé, provinent del gratuït Bondia Lleida, i el nou director gerent és el també periodista Ignasi Calvo. Tots tres tornen a La Mañana, on ja havien treballat anteriorment.

En les properes setmanes, el nou equip directiu anirà perfilant la nova etapa del diari. De moment, la competència, el grup Segre, s’ocupa de la impressió i la distribució de La Mañana, ja que el seu propietari, Robert Serentill, també té participacions a Holder Solutions.

El nou director, Josep Ramon Ribé, substitueix en el càrrec Ramon Pedrós, qui al novembre va ser enviat a casa per l’administrador concursal amb un permís retribuït, i que actualment prepara un nou projecte informatiu per a les terres de Ponent.