El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha acollit aquest divendres el lliurament de l’onzena edició dels Premis per a la Diversitat en l’Audiovisual. Enguany, el premi a la trajectòria de foment de la diversitat en l’àmbit de la comunicació audiovisual ha estat per al programa Solidaris, de Catalunya Ràdio.

La resta de guardons han estat per a la sèrie Oh My Goig!, produïda per Camille Zonca per a betevé. (en la categoria de programa de televisió); l’espai D’aquí i d’allà, d’El Prat Ràdio (en la de programa ràdio); el documental Hayati (My Life), de Boogaloo Films (producció audiovisual), i Pareu de parar-me, de SOS Racisme (webs). A més, s’ha atorgat una menció especial a I tu, d’on ets?, del Casal Intercultural d’Esparreguera (producció audiovisual).

Els guardons s’han lliurat en el marc de la 12a Jornada de la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual, enguany sota el títol Dones i diversitat a l’audiovisual.

Els Premis per a la Diversitat en l’Audiovisual.tenen per objectiu promoure una millor representació de la diversitat etnocultural en els mitjans audiovisuals de Catalunya.