Els treballadors de TV3 estan convocats a dues noves jornades d’aturades parcials. La primera, el 24 de desembre, de 20.50 a 21.20 h, coincideix amb el tradicional missatge televisat de Nadal del rei Joan Carles. La segona, per al 31 de desembre, encara no se n’ha concretat l’horari, però el comitè d’empresa avisa que podria afectar totes les franges del dia, i no es descarta que coincideixi amb el sorteig de la Grossa de Cap d’Any, al matí, o la prèvia de les campanades a la mitjanit.

Els motius d’aquestes noves accions són l’externalització de la gestió de la publicitat; la proposta de contracte programa, que segons denuncien preveu un “ampli ventall” de possibles externalitzacions; “l’insuficient” aportació pública per al 2014 per complir amb la funció de servei públic, i per la rebaixa salarial plantejada en la negociació del nou conveni col·lectiu.

Després de les aturades contra l’ERO de l’estiu, els treballadors van aprovar una segona tanda de vagues parcials que es van iniciar el 19 de novembre i que finalitzaran al febrer.