L’aeroport del Prat va viure moments de tensió durant la massiva concentració contra la sentència del Tribunal Suprem als líders independentistes. La Policia espanyola i els Mossos d’Esquadra van realitzar diverses càrregues en què a banda dels manifestants també van agredir diversos professionals de la informació perfectament identificats amb armilla i braçal.

Entre els colpejats per les porres hi va haver Elise Gazengel (CTXT) per partida doble (una dels Mossos i l’altra de la Policia), Albert Salamé (VilaWeb), Pol Pareja (eldiario.es), Núria Gebellí (Directa), Pau Venteo (Catalunya Ràdio) i Víctor Asensio (El Prat TV).

Jordi Mumbrú (Ara) va denunciar que un agent de la Brigada Mòbil el va disparar un projectil de foam mentre intentava gravar una càrrega. Els Mossos també van disparar contra Joan Giralt (Directa), que va rebre un impacte a l’abdomen.

Per altre costat, Eudald Martínez (RAC1) va rebre un impacte al cap del que suposa que era una pedra llançada per un manifestant contra la policia.

A la Via Laietana de Barcelona, Freddy Davies (Directa) va ser colpejat mentre cobria la concentració de davant la Prefactura Superior de la Policia a Catalunya.

A banda, un grup d’ultradreta va tornar a als estudis de Catalunya Ràdio (com fa dos anys, però menys nombrós), amb crits contra els mitjans públics i deixant a la porta adhesius de Vox i amb el lema Viva la unidad de España.

Les agressions a periodistes per part de Policia i Mossos van ser criticades pel Col·legi de Periodistes de Catalunya, el Grup de Periodistes Ramon Barnils, el Sindicat de Periodistes, el Consell de l’Audiovisual, la Federació de Sindicats de Periodistes i la Plataforma en Defensa de la Llibertat d’Informació.