L’Auditori del Campus de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra acull dilluns 7 de novembre a les 17 h la tercera sessió del cicle Els reptes ètics del periodisme organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Consell de la Informació de Catalunya per commemorar el 30è aniversari del Codi Deontològic i el 25è del CIC.

Amb el títol La precarietat de l’ofici: una amenaça per l’exercici ètic, s’ha programat una taula rodona que comptarà amb la participació de Laura Fanals i Ruth Rodríguez, expertes en la matèria, juntament Pere Rusiñol, director de la revista Alternativas Ecónomicas. A més, la periodista i exalumna Clàudia Pérez explicarà la seva experiència professional per aportar la visió sobre la realitat laboral que es viu en moltes redaccions.

Moderats per Xavier Ramon, els ponents debatran sobre la precarietat laboral amb què molts periodistes han d’exercir actualment la professió, dificultant-los el compromís amb els valors ètics.

La sessió comptarà amb una fila zero que participarà en el debat amb representants del Sindicat de Periodistes de Catalunya, l’observatori crític Mèdia.cat del Grup Barnils i Comissions Obreres.

Un cicle sobre els reptes del periodisme commemora els 30 anys del Codi Deontològic i els 25 del CIC