L’empresa Comunicontent ha guanyat la 17a edició del Programa CREAmedia de Barcelona Activa, dotat amb 5.000 euros per continuar desenvolupant la seva proposta. Fundada pels periodistes Mónica Günter i Edu Pascual, Comunicontent és una productora de pòdcasts corporatius per facilitar la comunicació interna i externa de les empreses, que s’encarrega de tot el procés, des de la idea inicial fins a la difusió en les plataformes de podcàsting.

En aquesta edició, el segon premi ha estat per a Kukis Music, de Glòria Mitjana, una biblioteca digital amb cançons i recursos pedagògics dirigit a educació infantil i primària. El guardó consisteix en una consultoria d’acompanyament especialitzada valorada en 1.500 euros.

Els altres dos projectes finalistes, dels 12 que han participat a l’edició d’enguany de CREAmedia, han estat White Gorilla Games, un estudi de jocs d’especialistes i wargames 100% digital i que aposta per la producció additiva (impressió 3D), i Barri Media Lab, una acadèmia amb una oferta de tallers de producció de pòdcasts, fotografia, audiovisual i escriptura creativa.

En l’acte de lliurament, el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, ha destacat la voluntat de l’Ajuntament i Barcelona Activa de “seguir treballant per donar suport a les indústries creatives amb projectes ambiciosos de les persones emprenedores i a les empreses en moments tan complexos com els que ens toca viure. Fent-los costat per crear nous models de negoci, consolidar-los i fer-los créixer”.

El programa CREAmedia està enfocat en donar suport a noves iniciatives, amb l’objectiu de fer créixer projecte i transformar-les en empreses viables que puguin prosperar en un dels sectors econòmics estratègics de la ciutat.

L’edició d’enguany ha impulsat 12 projectes creatius i culturals durant els últims sis mesos per oferir-los formació de tallers de lideratge, digitalització dels projectes i connectivitat amb l’ecosistema, i accés al coworking creatiu dins de la Incubadora Almogàvers.