Malgrat al novembre es va anunciar que l’actual seria la darrera temporada de La Riera, finalment no serà així. Televisió de Catalunya ha confirmat que la sèrie de sobretaula no s’acomiadarà al juliol i tindrà una vuitena temporada a partir de setembre.

La cadena argumenta que, amb el “context pressupostari actual”, s’ha hagut de “replantejar” la decisió de substituir La Riera amb una nova sèrie de ficció. És a dir, no hi ha diners per a la inversió inicial que implica crear una nova producció d’aquestes característiques. Posar en marxa una nova telesèrie representaria un sobrecost d’un milió d’euros respecte al manteniment de La Riera, segons avançava el passat diumenge l’Ara.

La nova sèrie de ficció de sobretaula, en la qual ja s’havia començat a treballar, queda doncs posposada fins que la situació permeti reprendre el projecte. 

Audiències a la baixa

TV3 també justifica la mesura per les bones audiències que encara té la sèrie, tot i que van a la baixa. “Tenint en compte el gran moment argumental i les bones audiències que registra, que també és un dels continguts més vistos cada dia per internet, s’ha decidit apostar per la continuïtat de La Riera, tal com havien demanat reiteradament els seguidors des del moment en què es va anunciar el final de la sèrie”, assenyala en un comunicat.

Actualment, La Riera registra una quota de pantalla del 22,2% i 394.000 espectadors de mitjana, només per sobre del 19,3% de la primera temporada: en la segona va obtenir un 22,7% de share; la tercera, un 23,8%; en la quarta, la més vista, va aconseguir un 24,9%; la cinquena, el 24,2%, i la sisena el 22,3%.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram