Els 28ens Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual han distingit dos tesis doctorals de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Enguany, el primer premi (dotat amb 5.000 euros) ha estat per a Participación de la audiencia y televisión en la era digital. Propuesta de análisis y evolución de las invitaciones a la participación en la TDT y otras plataformas, d’Ignacio Bergillos García.

Per la seva part, el segon premi (dotat amb 2.000 euros) l’ha guanyat ¿A quién le importa? Radio especializada musical en España desde la perspectiva del servicio público, de Dolores Costa Gálvez.

El treball de Bergillos estudia els processos de participació i inclusió del públic en els programes de la televisió generalista amb cobertura estatal per mitjà de les plataformes de comunicació en l’entorn convergent i digital.

Per la seva banda, Costa fa una recerca sobre les particularitats del servei públic a la ràdio especialitzada musical a Espanya, analitzant la programació, les rutines productives i la correspondència entre el discurs legal i el corporatiu.

El jurat dels guardons estava presidit per Salvador Alsius Clavera, conseller del CAC, i format per Jordi Berrio Serrano, Joan Botella Corral, Bernat López López, Matilde Obradors Barba, María José Recoder Sellarés, i secretària Silvia Montilla Castillo com a secretària. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram