El CaixaFòrum de Barcelona acull aquest dimecres la Jornada Binge Talking La revolució serièfila. L’impacte de l’streaming i el boom de la producció original, organitzada pels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC, per analitzar amb experts els canvis en els hàbits de consum, l’auge de l’streaming i els nous actors de l’escena audiovisual.

El programa inclou la ponència El negoci de la ficció TV després de l’èxit global de ‘La casa de papel’ (10 h), a càrrec de Laura Miñarro, vicepresidenta de negoci internacional d’Atresmedia Studios.

Posteriorment s’ha programat la taula rodona Del VOD a la televisió per internet (11.15 h), amb Judith Clares, Cristina Merino, programadora de documentals i formats de no ficció a Movistar+, i Elena Neira, professora de la UOC, autores del llibre La revolución over the top. Del vídeo bajo demanda (VoD) a la televisión per internet.

La jornada clourà amb la taula La contribució de l’streaming al boom del consum de sèries (12.30 h), amb Pep prieto, escriptor i crític de cinema i de sèries televisives; Conchi Cascajosa, experta en ficció televisiva i professora de la Universitat Carlos III de Madrid, i Víctor Sala, codirector del festival Serielizados.