Aquest dilluns, el director de La Vanguardia, Màrius Carol, va presentar el nou equip de direcció a l’editor del diari, Javier Godó. Als nomenaments anunciats a mitjan desembre de María Dolores García i Miquel Molina com a directors adjunts (que se sumaven a Enric Juliana i Àlex Rodríguez), ara s’afegeixen com a subdirectors Isabel Garcia Pagan, fins ara cap de Política, i Llàtzer Moix, redactor en cap (se sumen a Manel Pérez i José Alberola).

A més, Albert Gimeno torna a La Vanguardia com a redactor en cap adjunt a la direcció, càrrec que també ocupen Enric Sierra i David González. El passat 10 de gener, Gimeno va haver de deixar el càrrec de director de comunicació del Ministeri d’Interior després d’enviar la polèmica nota de premsa on anunciava la detenció de diversos advocats de membres d’ETA abans que es realitzés l’operació policial.

Gimeno es va incorporar a La Vanguardia el 1993, on va ser redactor d’economia (fins al 2000); redactor de successos i terrorisme (2000-2002); cap de la secció d’Esports (2002-2004); redactor en cap de la secció Vivir (2004-2009), i subdirector del Magazine fins a incorporar-se el 2012 al Ministeri dirigit per Jorge Fernández Díaz.