Aquest dilluns s’estrena Al cap del dia, un informatiu de la Xarxa Audiovisual Local (XAL) dirigit per Vicent Sanchis que s’emetrà en directe a una quinzena de televisions locals. Presentat pel mateix Sanchis i Antònia Castelló, aquest informatiu nocturn s’emetrà de dilluns a dijous d’11 a 12 de la nit.

El nou espai vol projectar una mirada sobre l’actualitat de Catalunya a partir dels punts de vista d’arreu del territori. A més, pretén fer-ho amb “un to reposat, allunyat de la crispació, que pugui afavorir una anàlisi clarificadora de la realitat”.

Participació de les televisions locals

Al cap del dia, una producció de la XAL i Smile Advertising, arrencarà amb un repàs a l’actualitat de la jornada a partir dels temes que han estat notícia als canals locals, els quals seran analitzats per periodistes d’aquests mitjans. En concret, una d’aquestes informacions centrarà els continguts de la resta del programa, conformats per una entrevista a fons i un espai d’anàlisi que, en funció de l’actualitat, versarà sobre política, economia, cultura i esports.

Les televisions que emetran el programa són Lleida TV, Pirineus TV, Televisió de Girona, Televisió d’Olot, Televisió del Ripollès, Costa Brava TV, TAC-12, L’Ebre TV, Canal Blau-Maricel TV, Penedès TV, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, M1TV, El9 TV, Canal Català Barcelona.