Notícies

La XAL licita el mesurament de consum en HbbTV de les televisions locals

|2019-02-19T22:48:34+02:0014 Febrer 2019|Comunicació21

La Xarxa Audiovisual Local ha obert el procés de licitació per adjudicar el servei de mesurament de consum de les televisions locals en tecnologia HbbTV.

Actualment la XAL compta amb 44 cadenes adherides que emeten a través de la TDT i que tenen la possibilitat de mesurar el consum de la seva programació a través d’aparells de TV connectada i el flux de dades HbbTV.

Actualment la Xarxa ja ofereix aquest de manera conjunta i descentralitzada a 37 dels canals adherits. La licitació és per continuar al servei a partir del 28 de febrer, quan finalitza el contracte vigent.

L’objecte de la licitació és la contractació d’un sistema de recompte de marcatges de les emissions en HbbTV de les televisions locals i presentació de resultats que permeti desenvolupar un sistema de mesurament del consum, i de monitorització de les emissions en streaming i l’activitat a Twitter de les cadenes adherides a la XAL.

El pressupost base de licitació és de 34.900 euros (sense IVA) per un contracte d’un any. El termini per presentar ofertes finalitza el 27 de febrer. L’òrgan de contractació tindrà com a únic criteri de valoració serà l’oferta econòmica presentada.