Vanessa Raja i Pere Puig presenten ‘Fet a mida’.

Les televisions locals de La Xarxa estrenen el dimarts 6 d’abril Fet a mida, un nou magazín per a la franja de tarda que agafa el relleu de Ben trobats, que es va acomiadar el 26 de març després de més de cinc anys en antena.

Fet a mida es presenta com un programa descentralitzat que acollirà al plató d’ETV tant veus significatives per explicar l’actualitat com persones que aportin opinions i testimonis, o artistes que mostrin les seves creacions. El nou espai vol informar de manera planera combinant imatges i grafismes amb connexions en directe i reportatges elaborats per les diferents televisions locals.

Dirigit per Ares Escribà (Lleida TV) i presentat per Vanessa Raja (XAL) i Pere Puig (VOTV), Fet a mida s’emetrà de dilluns a divendres de 16.30 a 18.30 h. El programa es postula com una alternativa als clàssics magazins de tarda per posar al dia i entretenir els espectadors, “posant la mirada en fets diferencials i particularitats, amb rigor però fent-se entendre i arribant fins al rovell de l’ou”.

A banda del nou magazín de tarda, La Xarxa també renova el programa Connecticat (de dilluns a divendres, de 19 a 20 h), ara presentat per Marc Rodríguez (Mataró Audiovisual) i dirigit per Carme Parras (XAL). L’espai, que comptarà amb un nou plató, oferirà connexions en directe i reportatges, i potenciarà l’elaboració de nous formats que permetin explicar històries des de diferents punts de vista.

Així, Connecticat recorrerà el país “per teixir aliances, per cercar talents i per connectar idees perquè tothom descobreixi el seu potencial per a un futur i una vida millor”. Els eixos vertebradors seran la cultura, les persones, la sostenibilitat, les ciutats i els pobles, el món rural, la filosofia i l’educació.