La Xarxa Audiovisual Local estrena Temporada impossible, un programa de televisió que cada cap de setmana mostrarà les creacions dels artistes catalans d’arts en viu. La iniciativa forma part del paquet de mesures extraordinàries impulsades per la Diputació de Barcelona de suport al sector cultural per l’impacte de la Covid-19. L’ens supramunicipal hi aporta 700.000 euros.

Temporada impossible s’emetrà divendres, dissabtes i diumenges a les 22 h, a les televisions locals de La Xarxa i a la plataforma Xala!, i estarà format per espectacles de teatre, circ, música, dansa i arts visuals enregistrats en els últims anys a tota la geografia catalana.

“L’objectiu d’aquesta proposta és proporcionar un espai de difusió que suposi un retorn econòmic real per a les empreses i professionals de la cultura”, explica diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Joan Carles Garcia Cañizares.

El primer programa, divendres 24, emetrà l’obra de teatre Alhayat o la suma dels dies, de la companyia La Viciosa; dissabte no hi haurà programa perquè coincideix amb la retransmissió en directe del concert d’orgue des de Montserrat, i diumenge 26 s’emetrà el concert de presentació del disc A solas, d’Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach, al CAT Tradicionàrius.