La Xarxa de Comunicació Local estrena L’any que ens va canviar la vida, un programa bisetmanal sobre els canvis que vindran provocats pel coronavirus, disponible per a les ràdios i les televisions locals.

Conduït per Jordi Sacristán, es tracta d’un espai de converses amb professionals del món del coneixement per intentar traçar els trets que poden configurar la vida després de la pandèmia de la Covid-19 i les seves conseqüències econòmiques, socials i polítiques.

Entre els convidats hi haurà Salvador Macip, doctor en Genètica Molecular; Daniel Innerarity, professor de Filosofia Política; Guillem Lopéz Casasnovas, doctor en Economia i assessor de l’OMS, o Albert Lladó, filòsof i periodista.

L’any que ens va canviar la vida parteix de la base que les conseqüències de la pandèmia encara són un interrogant i difícils d’avaluar, però assumeix que el món viurà una crisi econòmica, social i cultural, tal com apunten molts experts. La voluntat del programa és que les converses amb els convidats serveixin per fer-nos una idea dels canvis que hi haurà.