L’APPEC (Editors de Revistes i Digitals) i la Direcció General de Política Lingüística posen en marxa per cinquè any la campanya T’agradarà llegir en català, que en aquesta ocasió repartirà 9.450 revistes en 315 centres mèdics, despatxos d’advocats i col·legis d’advocacia perquè les puguin llegir els seus usuaris. La iniciativa té per objectiu fomentar la lectura de publicacions periòdiques en català.

Les 51 capçaleres que participen en la iniciativa, són: 440 Clàssica, Agrocultura, Alberes, Art-e-sans, Aula de Secundària, Bonart, Cadí-Predaforca, Camacuc, Cavall Fort, Ciutat Nova, Cocoter, Cooperació Catalana, Cucafera, Cuina, Descobrir, D’Estil, Dialogal, Diari Bitxos, El Món Medieval, El Tatano, El Temps, Enderrock, Entreacte, Esguard, Estris, Excursionisme, Fosbury, Gavarres, Guix, Guix d’Infantil, L’Avenç, Les Garrotxes, Llengua Nacional, Mètode, Món Empresarial, Muntanya, Namaka, Petit Sàpiens, Piu-Piu, Reporter Doc, Revista Musical Catalana, Sàpiens, Serra d’Or, Time Out, Tiroliro, Turisme Catalunya, Vallesos, Valors, Vèrtex, Viure en família i Zirkòlika.

En concret, rebran aquestes publicacions 150 centres mèdics privats de 19 ciutats catalans: Badalona, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Girona, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manlleu, Mataró, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Tarragona, Terrassa, Torelló, el Vendrell, Vic, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

Un total de 150 despatxos d’advocats de 27 municipis: Aldover, Amposta, Barberà del Vallès, Barcelona, Figueres, la Garriga, Girona, Gurb, Lleida, Manresa, Martorell, Mataró, Mollet del Vallès, Palau-Solità i Plegamans, Puigcerdà, Reus, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Guíxols, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Tremp, Vic, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i Vilassar de Mar.

Finalment, també rebran aquestes revistes 15 col·legis d’advocacia de Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Lleida, Manresa, Mataró, Perpinyà, Reus, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Tarragona, Terrassa, Tortosa i Vic.

En el marc del programa T’agradarà llegir en català, des de 2015 s’han distribuït 55.350 revistes d’una cinquantena de capçaleres en 1.515 espais diferents, dels quals 750 centres mèdics, 300 despatxos d’advocats, 15 col·legis d’advocacia, 300 bars i cafeteries, i 150 centres d’estètica i perruqueries.