El documental Las cloacas de Interior, emès pel programa Sense ficció de TV3 dimarts a la nit, va registrar un 30,1% de quota de pantalla i 766.000 espectadors de mitjana. En total, 1.248.000 persones van veure la producció de Mediapro en algun moment. A banda de ser l’espai més vist del dia, es va convertir en l’emissió no futbolística amb més audiència de la present temporada, i va batre el rècord històric del Sense ficció.

A nivell digital, des del moment de la seva emissió, el documental va acumular una audiència mitjana de 10.000 usuaris únics, fins a tres quarts d’una de la matinada, situant-se entre els continguts més vistos de la setmana.

La repercussió del documental es va reflectir a Twitter, on l’etiqueta #CloacasInteriorTV3 va ser el més comentat a nivell mundial durant més de tres hores.

Restriccions a internet

Alguns usuaris es van queixar que no podien veure Las cloacas de Interior a través d’internet, ni en directe ni a la carta. Segons explica TV3, això és a causa dels drets de difusió, restringits a Catalunya, de manera que les reproduccions de fora del territori es bloquegen automàticament.

Amb tot, alguns usuaris ubicats a Catalunya també es van trobar amb el missatge de “contingut no disponible”. Això és perquè alguns proveïdors d’accés a internet utilitzen servidors de DNS centralitzats a Madrid. D’aquesta manera, quan el servidor de vídeo de TV3 demana la localització al dispositiu de l’usuari, aquest s’ubica a Madrid tot i no ser així, i se li bloqueja la reproducció del documental.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram