Rodrigo Blázquez n’és el conductor (foto: Roberto Garver).

L’aposta informativa de laSexta creix. La cadena estrena dimecres laSexta Clave, un nou espai informatiu diari amb l’objectiu d’oferir una major anàlisi i explicacions en profunditat sobre els temes de més importància i interès de l’actualitat.

Presentat i editat pel periodista Rodrigo Blázquez, el nou informatiu s’emetrà de dilluns a divendres a partir de les 20.55 h, just després de laSexta Noticias, i durarà uns 20 minuts. laSexta clave neix amb la vocació de ser “un laboratori d’idees i informació heterodox i que aporti diferents enfocaments, anàlisis i un punt de vista complementari”, assenyala la cadena.

laSexta clave és ‘l’altre informatiu’. Volem que sigui un programa que faci pensar, amb un criteri propi perquè els espectadors es formin el seu”, apunta Blázquez.

“Pretenem ser alternativa a la convencionalitat informativa de la franja, intentant vitaminar la cadena amb un format al qual exigirem riscos en to i forma”, afegeix Mario López, director d’antena de canals lineals d’Atresmedia TV.

Rodrigo Blázquez es va incorporar a laSexta el 2006. Des d’aleshores ha desenvolupat diverses responsabilitats vinculades a l’àrea d’informatius: enviat especial, corresponsal polític,corresponsal parlamentari. A més, va ser director de l’espai de reportatges laSexta columna durant tres temporades, i de Más vale tarde durant tres més.