La periodista i editora Laura Mor ha assumit la direcció de Catalunya Religió en substitució de Jordi Llisterri, qui n’ha estat director i gerent des dels inicis del mitjà, fa deu anys. Llisterri continuarà vinculat com a director de la Fundació Catalunya Religió, responsabilitat que ja exercia compaginant-la amb la direcció del projecte informatiu.

El mitjà assenyala que el canvi “enforteix i consolida el projecte”, i que també permetrà “un treball més intens” des de la Fundació per fer-lo créixer.

Laura Mor forma part de la redacció de Catalunya Religió des de fa set anys, i ha estat sempre vinculada a projectes comunicatius amb vocació cristiana i humanista. Ha treballat com a guionista al programa Signes dels temps de TV3 i, en el món editorial, a Edicions Saragossa. Mor va ser una de les fundadores de la revista Relats, publicació trimestral de pensament cristià per joves (2005-2011), i des de 2018 gestiona diversos projectes d’Animaset.

Catalunya Religió va néixer com a portal l’11 de setembre de 2009, i el març de 2019 va llançar una edició mensual gratuïta en format paper (coordinada per Mor), temporalment aturada per la crisi sanitària del coronavirus.