La periodista Laura Rosel ha estat l’escollida per dirigir i presentar El matí de Catalunya Ràdio la propera temporada, que s’iniciarà el 31 d’agost. Substituirà Mònica Terribas, que el 17 de juliol va anunciar per sorpresa que deixava el programa.

Així doncs, tal com va avançar en sessió parlamentària el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, el relleu s’ha buscat dins l’emissora. Aquesta temporada Laura Rosel ha fet tàndem amb Kílian Sebrià en la conducció de l’informatiu Catalunya nit, on s’ocupava de la segona hora.

Com a subdirector comptarà amb Albert Segura, que ha conduït El matí de Catalunya Ràdio els festius i els estius de les dues darreres temporades, a més de presentar el programa Solidaris des de 2017.

Laura Rosel va conduir el programa Preguntes freqüents de TV3 durant tot el 2018, fins que va ser rellevada per Cristina Puig. Després va passar a col·laborar a El suplement i l’edició d’estiu d’El matí de Catalunya Ràdio, fins que aquesta temporada es va incorporar al renovat Catalunya nit.

Abans del FAQS, Rosel havia copresentat el programa 8 al dia de 8tv durant el darrer quadrimestre de 2017, i anteriorment havia estat editora de l’informatiu de migdia de RAC1 durant deu anys.