El consell d’administració de Taller de Editores (TESA), la filial de Vocento que edita les revistes i suplements, ha nomenat Laura Ruiz de Galarreta com a nova directora general. Substitueix Laura Múgica, que marxa després d’onze anys en el càrrec i 28 al grup.

Ruiz de Galarreta assumeix la responsabilitat de definir l’estratègia i la gestió de TESA amb l’objectiu prioritari d’impulsar el procés de transformació digital i consolidar el lideratge de les seves marques.

Laura Ruiz de Galarreta es va incorporar a TESA el 2016 com a directora de relacions institucionals i projectes corporatius, i també és directora i promotora del WomenNow Summit, esdeveniment organitzat per Vocento que es va celebrar per primer cop al març.

Ruiz de Galarreta va iniciar la seva carrera professional en el sector dels mitjans al diari El Correo. El 1999 es va incorporar a l’Ajuntament de Vitòria com a cap de premsa d’alcaldia. Posteriorment va desenvolupar diferents càrrecs en l’administració pública, fins que el 2012 va assumir la direcció general de la dona a la Comunitat de Madrid.