Les empreses editores L’Avenç, Enderrock i Raig Verd han posat en marxa el pòdcast Punt volat, un projecte col·laboratiu de caràcter cultural conduït per Núria Iceta, Jordi Novell i Laura Huerga. El programa es basa en una conversa amb un personatge del sector cultural i es poden escoltar cançons vinculades a la seva vida.

Punt volat té periodicitat setmanal i es distribueix cada dilluns des d’Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts i iVoox. La primera temporada del programa té una durada prevista de 16 capítols.

Les convidades dels dos primers episodis són la periodista cultural Anna Guitart i la traductora Dolors Udina. Els propers comptaran amb la presència del periodista i llibreter Xavier Vidal; la productora audiovisual Miriam Porté; el treballador cultural Daniel Gasol; l’escriptor i enigmista Màrius Serra, i el president de la Setmana del Llibre en Català, Joan Carles Girbés, entre d’altres.

Primer projecte compartit

L’any passat L’Avenç, Enderrock i Raig Verd van decidir compartir local al centre de Barcelona, amb la voluntat de posar en comú idees i iniciatives, tot mantenint la independència i singularitat empresarials.

Les tres editores volen aprofitar que comparteixen espai de treball per cooperar i impulsar projectes culturals en comú en el camp de l’edició i la comunicació des de la literatura, l’assaig, la música i el món audiovisual. Punt volat és el primer projecte materialitzat en aquesta línia.