LaviniaNext serà l’empresa encarregada d’implementar la nova plataforma de vídeo online (OVP) de betevé. Aquest servei és “clau” en l’estratègia del mitjà, ja que ha de permetre distribuir de manera senzilla i amb bona qualitat els seus continguts audiovisuals en totes les plataformes de distribució: web, aplicació mòbil, smart TV, YouTube, HbbtV i xarxes socials, a més de les que es puguin utilitzar en un futur.

La filial de Lavinia i betevé van formalitzar el contracte el mes passat, el qual es va adjudicar per 63.700 euros sense IVA (el preu de licitació era de 78.000) per un període d’un any prorrogable un més.

betevé busca que, en la nova plataforma OVP, vídeo i àudio “puguin ser distribuïts tant en directe com a la carta amb totes les codificacions precises per a les diferents plataformes amb una excel·lent relació qualitat/velocitat per donar una bona experiència d’usuari sigui quina sigui la pantalla o la qualitat de la connexió”, segons indicava el plec de prescripcions tècniques de la licitació.