La UTE formada per Lavinia New Media Audiovisual i Gen-Lock Video ha resultat l’adjudicatària del concurs per al servei d’el·laboració i subministrament d’imatges i informació gràfica per a empreses d’agències de notícies a TVE Catalunya. Per la seva part, el grup Secuoya s’ha adjudicat els mateixos serveis per a l’Aragó, Castella-la Manxa, Múrcia i Melilla.

Lavinia explica que el projecte, d’un any de durada a comptar des d’aquest mateix mes, té com a objectiu oferir cobertura de dilluns a diumenge i al llarg de tot el territori català. Més concretament, calcula que seran unes vuit cobertures diàries, per a les quals oferirà el tècnic de càmera, l’equip necessari i els mitjans de desplaçament com a suport als serveis informatius de TVE a Catalunya.

Per la seva part, Secuoya s’ha endut les altres quatre licitacions a través de les filials Aragón Media (per a l’Aragó) i Wikiono (per a la resta). Paral·lelament, aquesta darrera ha prorrogat per un any més el contracte pels mateixos serveis al País Basc, Cantàbria i La Rioja. En total, el grup ofereix aquest servei en deu comunitats de l’Estat, ja que també opera al País Valencià, Galícia i Navarra.