Els dies 2 i 3 de maig, l’Arts Santa Mònica acollirà la primera edició del Hackaton CCMA, una jornada de 24 hores sense interrupció dedicada al desenvolupament de projectes interactius que vinculin els dispositius mòbils amb la televisió connectada. El termini d’inscripcions per participar-hi, que inicialment finalitzava el passat diumenge, finalment s’ha ampliat fins al 13 d’abril.

En el hackathon, que s’emmarca en les jornades Digital 4C celebrades al febrer, contempla la participació de 20 equips seleccionats per l’organització formats per entre 2 i 5 persones de perfils diversos. Es premiarà el millor projecte, un projecte basat en l’entorn Smart TV, i un altre en l’entorn HbbTV. Els equips guanyadors presentaran els seus projectes al Sónar+D.

El jurat tindrà en compte principalment les idees innovadores i factibles; la integració de l’entorn mòbil amb l’entorn de la TV connectada; la utilitat i la viabilitat de les propostes; la qualitat en la conceptualització, i la definició i l’ús de determinades tecnologies i dades facilitades pels organitzadors i les empreses col·laboradores del Hackathon CCMA.