La plaça de la Mare de Déu de València es va omplir aquest dilluns amb unes 3.000 persones, segons els organitzadors, que van cridar consignes en favor de les emissions de TV3 al País Valencià i contra el president Camps. Els convocants de la concentració, una plataforma de Facebook, es van declarar molt satisfets per l’assistència a la concentració, que va comptar amb representants d’entitats culturals i socials, sindicats i polítics.

Mentre va durar la concentració, el Govern valencià va fer apagar la webcam que emet habitualment imatges de la plaça de la Mare de Déu de València, lloc de la concentració.

A Barcelona, unes 120 persones, segons la Guàrdia Urbana, es van aplegar a la cruïlla entre Passeig de Gràcia i el carrer València, on van desplegar consignes a favor de TV3 al País Valencià i de la reciprocitat televisiva, i en contra de la censura i de Camps.

També hi va haver-hi concentracions a Reus i Alcoi. En aquesta darrera, segons informa VilaWeb, es van reunir més de 500 manifestants en solidaritat amb Acció Cultural del País Valencià.

Properes concentracions

Per aquest dijous hi ha convocades dues mobilitzacions més: a les 18 h, hi ha una concentració dolçainera davant les Corts Valencianes, a València; i a les 19.30 hi haurà una concentració a la plaça major de Nules. Dissabte, a les 19 h, s’ha programat una altra mobilització a la plaça de la Farola de Castelló.