Aquest dijous i divendres, l’Institut d’Estudis Catalans acull les Quartes Jornades de Revistes Científiques (4JRC), les quals preveuen aplegar uns 200 professionals del sector. Els dos objectius principals de la trobada són dotar els editors, investigadors i professionals de la informació amb eines i coneixements per millorar els aspectes formals i els estàndards de qualitat de les revistes científiques, i potenciar la difusió, la internacionalització i la visibilitat de les publicacions mitjançant la indexació en bases de dades i repositoris.

Durant les jornades, es compartiran experiències, s’analitzarà l’evolució de les revistes científiques i es comentaran els punts forts i els febles de la tasca que desenvolupen. Les 4JRC es podran seguir en directe per mitjà de la videoteca de l’IEC.

Les jornades s’estructuren en tres sessions: Contingut i aspectes formals de les revistes científiques (dijous al matí); Avaluació i internacionalització de les revistes científiques (dijous a la tarda), i Difusió i visibilitat de les revistes científiques (divendres al matí).