El grup Prensa Ibérica ha reorganitzat l’estructura dels seus mitjans audiovisuals. D’entrada, Adrián Ivorra, fins ara director de LevanteTV, ha estat nomenat director general de la divisió de televisió i ràdio de Prensa Ibérica, amb l’encàrrec de potenciar el desenvolupament de l’àrea audiovisual, especialment a través de les 14 llicències de TDT que el grup té al País Valencià.

Ivorra es va incorporar a l’àrea audiovisual del grup el 2005, i des d’aleshores ha ocupat diverses responsabilitats, entre ells la direcció de la cadena alacantina InformaciónTV, que simultaniejarà amb el nou càrrec.

Com a nova directora de la televisió el grup ha nomenat la periodista Susana Remohí, fins ara responsable de de comunicació de l’Institut Valencià d’Infertilitat, que anteriorment havia estat directora adjunta de LevanteTV i La 97.7 Ràdio (de juny de 2015 a juliol de 2016).

Encara en l’àrea audiovisual, Gustavo Clemente ha estat nomenat cap d’informatius de LevanteTV i La 97.7 Ràdio arran de la integració de les respectives redaccions. El periodista treballava a l’emissora des de la seva posada en marxa el 2008, presentant informatius i diversos programes d’actualitat.

Per altra banda, el diari Levante-EMV ha fitxat Gemma Martínez, provinent d’Expansión, com a redactora en cap d’economia. A més, el redactor Jordi Cuenca, és el nou cap de la secció, on treballa des de 1992.