La caravana de publicacions de l’APPEC – Editors de Revistes i Digitals recorrerà aquesta primavera deu poblacions de les comarques de la Garrotxa, el Ripollès i la Cerdanya. L’iQuiosc.cat en ruta s’instal·larà en punts cèntrics per tal de facilitar al veïnat l’accés a les revistes i donar a conèixer l’ampli ventall de capçaleres en català.

Els municipis i les dates de la nova ruta, són: Sant Jaume de Llierca i Castellfollit de la Roca (28 de març, 25 d’abril i 23 de maig); La Vall de Bianya i Llanars (29 de març, 26 d’abril i 24 de maig); Vilallonga de Ter i Sant Pau de Segúries (30 de març, 27 d’abril i 25 de maig); Planoles i Ribes de Freser (31 de març, 28 d’abril i 26 de maig), i Bellver de Cerdanya i Llívia (1 d’abril, 29 d’abril i 27 de maig).

La iniciativa es va posar en marxa el 2020 amb un recorregut per l’Empordà amb l’objectiu d’apropar les revistes a petits municipis on no arriben per la manca de punts de venda, a més de fomentar l’accés a la cultura.

Arran de la bona rebuda, l’any següent el quiosc ambulant de l’APPEC també va fer ruta per poblacions de les comarques de la Noguera, l’Alt Urgell i el Pallars Jussà. A més, l’èxit de la iniciativa va provocar canvis en l’itinerari per donar resposta a les peticions d’altres poblacions que van demanar poder formar part del recorregut.