La periodista Lucía El Asri, d’hojaderouter.com, ha estat la guanyadora de la segona edició del Premi Masvoz de Periodisme i Telecomunicacions pel reportatge Internet en medio del desierto. El guardó, dotat amb 1.000 euros, es va lliurar aquest dijous en un acte a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Els quatre finalistes al guardó, al quan es van presentar 120 treballs, van ser Raúl Montilla i Óscar Muñoz de La Vanguardia; Rebeca Yanke d’El Mundo; Noelia Hernández de Personal Computer & Internet, i José Luis Avilés d’hojaderouter.com.

El premi, convocat per l’operadora de telecomunicacions Masvoz, distingeix treballs periodístics sobre aspectes relacionats amb les telecomunicacions des d’un punt de vista global; la innovació aplicada en aquest àmbit; el seu consum i l’aplicació en les TIC, o el cloud computing en les seves diverses aplicacions.

El jurat estava format per Joan Solé, degà del Col·legi d’Enginyers de Telecomunicacions de Catalunya; Franc Carreras, professor de Màrqueting Digital a ESADE i fundador de Somos Digitales i Silicon Barri; Cristóbal Escoda, director i fundador de la consultora NAE; Antonio Lorenzo, director de la revista digital Tecnologia d’El Economista, i Xavier Blasco, director financer de Masvoz.