El jurat de la 13a edició dels Premis Solidaris ONCE Catalunya ha guardonat el reportatge Viure la sordceguesa amb 12 anys, de TV3, en la categoria de mitjà o projecte de comunicació.

El treball d’Agustí Forné, Andreas Kierul i Miquel Àngel Garcia es va emetre el 6 de juliol al Telenotícies, i explica la vida de la Júlia Prat, que té 12 anys, a qui li van diagnosticar la síndrome de Charge quan era un nadó, una malaltia rara que, entre altres afectacions, provoca la pèrdua de visió i audició.

Els guardons, que es lliuraran el 28 de novembre, reconeixen i distingeixen aquelles persones, entitats, institucions, projectes, mitjans i administracions que realitzen una tasca solidària en el seu entorn d’influència i procuren la inclusió social de tota la ciutadania, la normalització i l’autonomia personal i l’accessibilitat universal.

La resta de premiats en aquesta edició són l’Associació AREMI (premi a la institució, organització, entitat o ONG); Enric Morist, coordinador de Creu Roja Catalunya (a la persona física), Suara Cooperativa (a l’empresa), i l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca (a l’administració pública).