El Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha rebut recentment una queixa sobre la suposada manca de transparència dels mitjans de comunicació públics de Martorell. Ha estat presentada per part de l’oposició, que denuncia la “poca representació” que ha tingut a l’emissora de ràdio municipal en els últims mesos, informa Línia Nord. De moment, el CAC ha requerit informació a l’Ajuntament sobre aquesta qüestió.

El consistori assegura que ja ha respost a la petició de l’ens regulador, alhora que recorda que “els plens es retransmeten íntegrament i en directe per Ràdio Martorell”, i que la institució té “el segell de transparència Infoparticipa que concedeix la UAB, el 2020 amb el 100% de transparència”.

Els portaveus dels quatre grups de l’oposició (PSC, Movem, ERC i Ciutadans) coincideixen en la crítica i consideren que “només faltaria” que no s’emetessin els plens íntegrament. A més, recorden que ells també van rebre els vots de part dels veïns i que tenen dret a un espai en aquests mitjans.