El periodista Magí Fortuny i Poch ha estat nomenat nou director de L’Eco de Sitges, on treballava des de fa anys per a l’edició de Sant Pere de Ribes. Substitueix Antoni Sella i Montserrat, qui ha exercit el càrrec des de desembre de 2013, i continuarà vinculat al mitjà com a membre del consell d’administració i també nou president del consell editorial.

El relleu en la direcció es produeix per la baixa de caràcter permanent de Sella. El mitjà explica que decisió de la substitució es va prendre a finals de febrer per voluntat del propi director (que ja portava uns mesos de baixa), i estava previst fer-la efectiva setmanes més tard. Però la irrupció de la crisi sanitària va obligar a endarrerir el nou nomenament, mesura que el consell d’administració de Premsa de Sitges va aprovar fa un parell de setmanes. Durant la baixa de Toni Sella, la direcció l’havia assumit Santi Terraza, president del consell d’administració.

Magí Fortuny ha estat l’alma mater de L’Eco de Ribes des de que va néixer el 2015, i especialment a partir de passar de mensual a setmanal el 2018, destaca l’editora. A més de L’Eco, el periodista sitgetà ha treballat a l’agència de comunicació Hydra Media, el departament de comunicació de la Universitat Politècnica de Catalunya, Maricel TV i Canal Blau, a més de col·laborar en altres capçaleres.

L’editora apunta que el nomenament de Magí Fortuny visualitza l’aposta de l’empresa per la redacció, tant en la direcció com en els responsables de seccions: Manel Carbonell assumeix la secció de Crònica local; Pol Valls es fa càrrec de les pàgines de Ribes; Bàrbara Scuderi suma la coordinació de la secció Els dies i les hores a la que ja feia de Cultura, i Josep Soler s’incorpora com a responsable d’Esports. En la direcció d’art es manté Eduard Sentís i en la maquetació Marta Juez.