La revista Entreacte de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya ha arribat al número 200. La publicació trimestral d’arts escèniques i audiovisuals celebrarà l’efemèride aquest dilluns a la tarda la seu de la SGAE a Barcelona, on es presentarà un número especial commemoratiu que repassa les tres dècades de trajectòria.

L’acte també inclou la taula rodona Professió vs. crítica, un debat obert i participatiu per reflexionar al voltant del periodisme, el teatre i l’audiovisual.

Quin és el futur del periodisme de teatre i audiovisual? Com és la relació entre els periodistes i els professionals de la interpretació? Quin sentit té la crítica als nostres dies? Aquestes i d’altres qüestions es plantejaran durant la sessió.

En la taula participaran l’actriu i cantant Nina; l’actor, director i dramaturg Manuel Veiga; el crític teatral Juan Carlos Olivares; la crítica de cinema Eulàlia Iglesias, i la periodista especialitzada en teatre, sèries i xarxes socials Aída Pallarès.

Durant el debat, moderat pel periodista Manuel Pérez, es preveu la participació de diversos professionals del sector que formaran part d’una fila zero per aportar la seva perspectiva.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram