La conductora de La tribu de Catalunya Ràdio, Tatiana Sisquella, va morir aquest dijous als 35 anys a causa d’un càncer de pit contra el que lluitava des de feia set anys. Fa unes setmanes, Sisquella ja va haver de cedir la conducció del magazín de tarda al sotsdirector del programa, Xavier Rosiñol.

La periodista no va amagar mai la seva malaltia (la va fer pública mig any després del diagnòstic a El club d’Albert Om), ni a l’hora de parlar-ne ni a la de dissimular-la físicament quan la quimioteràpia li va fer perdre els cabells i va renunciar a portar perruca.

Nascuda el 1978 a l’Hospitalet de Llobregat, Tatiana Sisquella va arribar a Catalunya Ràdio el 2010 provinent de RAC1, on durant gairebé deu anys va treballar a programes com El món a RAC1, Volta i volta, Via lliure, Minoría absoluta o La segona hora. A l’emissora pública va debutar el setembre del 2010 amb El suplement, i un any després va passar a fer La tribu de Catalunya Ràdio.

Sisquella va iniciar la seva carrera professional a Barça TV, on hi va estar sis mesos i on va conèixer el seu marit, el periodista de RAC1 Joan Maria Pou. El 2007 va tornar al mitjà a Envasat al 8 de 8tv, però ho va fer breument a causa de la malaltia. Dos anys després, va presentar Sexes en guerra a TV3, cadena on després s’ha encarregat de L’endemà i Passat particular (ambdós el 2011) i Summa positiva (la passada tardor).

A banda, Tatiana Sisquella havia col·laborat amb una columna setmanal a l’Ara des del naixement del diari fins al passat juny.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram