Editora Balear ha nomenat Marisa Goñi com a nova subdirectora de Diario de Mallorca, que d’aquesta manera torna a la capçalera on es va formar. La periodista formarà equip en la subdirecció amb Toni Ruiz, i amb la seva incorporació es busca reforçar l’estructura del diari i potenciar el procés de transformació digital.

En la mateixa línia, Miguel Vicens Massanet ha estat ascendit a redactor en cap del mitjà per potenciar la seva responsabilitat al capdavant de l’estratègia digital. Ambdós nomenaments s’han fet a proposta de la directora de Diario de Mallorca, Maria Ferrer.

Marisa Goñi va ocupar diferents responsabilitats al Diario de Mallorca de 1990 a 2007, quan va marxar per dirigir Ràdio i Televisió de Mallorca, clausurada el 2011. Posteriorment va treballar de corresponsal d’El Periódico i Cuatro, i va col·laborar en mitjans com l’AraBalears. Des de 2012 ha estat sòcia i responsable de continguts i producció executiva de Cinètica Produccions, que gestiona els serveis informatius de Mediaset a les Balears, a més de produir documentals i sèries de televisió.

Per la seva part, Miguel Vicens es va incorporar a Diario de Mallorca el 1995; el 2007 va ser nomenat cap de societat i cultura; el 2010 es va fer càrrec de la secció de Palma, i el 2013 de la de Mallorca.