L’assemblea anual de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya, celebrada el 27 de juny, va escollir nova junta directiva i establir els eixos de treball del nou mandat. La nova presidenta de l’entitat és Marta Corcoy, fins ara tresorera, la setena en els 27 anys de l’entitat.

Corcoy substitueix en el càrrec Mavi Carrasco, qui exercia des de 2016, i que al seu torn la relleva com a tresorera. Completen la junta la secretària Esther Molas i les vocals Montse Puig, Marga Solé, Carmel·la Planell i Angelina Salut.

La nova directiva s’ha proposat obrir l’ADPC a noves sòcies joves, així com de poblacions fora de Barcelona. En aquesta línia, vol presentar la revista i altres productes de l’associació a diferents pobles i ciutats de Catalunya més enllà de la capital.

En el nou mandat, l’entitat vetllarà en especial per la seva presència en espais de debat amb altres entitats i institucions per tal de promoure la presència de dones als mitjans, i fomentar la conscienciació sobre la igualtat i el feminisme.

Pel que fa a les línies de treball, la nova junta continuarà amb les recerques i la sensibilització feminista a través dels mitjans propis de l’entitat i les xarxes socials, treballant en especial una major difusió i ampliació dels continguts.