Relleu al capdavant de la junta de l’Associació Catalana de Concessionaris Privats de TDT Local (ACTDT). Marta Polo, directora general de Canal Català, n’és la nova presidenta en substitució de Fèlix Noguera, gerent de Televisió de Manresa, que ocupava el càrrec des del 2009. Noguera passa a la vicepresidència que fins ara corresponia a Canal Català.

A més, la junta incorpora una nova vicepresidència, que recau en Patricia Fernández, de Canal Reus. La resta de càrrecs es manté: Miquel Miralles (Tele Taxi TV), vicepresident; Luis del Olmo (25 TV), secretari, i Joan Cal (Lleida TV), tresorer.

Segons l’ACTDT, el seu present i futur passa pel diagnòstic de les problemàtiques del sector i la defensa dels seus interessos. Per fer-ho, l’Associació vol fomentar el diàleg amb les administracions competents per reclamar aspectes com el tancament dels canals que emeten sense llicència.

L’ACTDT està formada per Canal Taronja, 25TV, Tele Taxi TV, Olot Tv, Lleida TV, Canal Català TV, Canal Reus TV, 9TV, TV Manresa, TV Sant Cugat i TV Girona.