Després de la seva sonada sortida d’El País, Maruja Torres ha trobat aixopluc en mitjans de nova creació. Si al poc de deixar Prisa va fitxar com a columnista de la revista satírica Mongolia, ara s’incorpora a l’equip d’articulistes d’eldiario.es, on publicarà cada dijous. Es tracta de dues capçaleres diferents sorgides de les mateixes cendres, les de l’edició en paper de Público.

L’anunci del fitxatge de Maruja Torres es va fer aquest dijous al vespre durant una festa amb els socis per celebrar el primer aniversari d’eldiario.es. La periodista barcelonina se suma a la secció d’opinió del digital, Zona Crítica, que també incorpora les signatures d’Antón Losada, Beatriz Gimeno i Merche Negro a la de columnistes habituals com Isaac Rosa, Javier Gallego, Suso de Toro, Olga Rodríguez, Rosa María Artal, Cristina Fallarás o Carlos Elordi.

A banda, eldiario.es incrementa la plantilla amb la incorporació de Marta Peirano, com a cap de la secció de cultura (que s’ha estrenat aquest divendres), i Natalia Chientaroli, nova cap de societat (secció que ara vola sola).