A l’agost el Grup Mediapro posarà en marxa Telefoot, un canal televisiu íntegrament dedicat al futbol francès. El seu llançament es produirà en associació amb el grup privat TF1, propietari de la històrica marca Telefoot, programa referent de la televisió francesa en l’àmbit esportiu que s’emet des de 1977.

L’acord entre ambdues parts contempla, a més de la utilització de la marca, la col·laboració editorial i de producció, la participació de presentadors i comentaristes esportius de TF1 en el nou canal, així com l’emissió del programa Telefoot que dona nom al canal.

El nou canal emetrà en directe partits de primera i segona divisió de la lliga francesa, a més d’informatius, programes de debat o anàlisi, i reportatges en profunditat. Telefoot s’oferirà a les diferents operadores de televisió de pagament.

Mediapro, present a França des de 2012, es va comprometre a la creació d’un canal temàtic de futbol quan fa un parell d’anys es va adjudicar diferents lots dels drets audiovisuals de la primera i la segona divisió francesa per a les properes quatre temporades.