The Mediapro Studio i Orange han anunciat un acord per a la producció de la primera sèrie de ficció de l’operadora de telecomunicacions a Espanya, destinada a ser emesa en la seva plataforma televisiva.

La sèrie, creada per José A. Pérez Ledo, serà una ficció de gènere destinada a un target comercial de perfil jove, i es començarà a rodar a la tardor. La realització anirà a càrrec de 100 Balas, productora propietat de Mediapro.

“La demostrada experiència de The Mediapro Studio en el camp de la producció fa que sigui el millor company de viatge que podríem tenir per a posar en marxa el primer projecte de ficció de la nostra plataforma televisiva, que, d’aquesta manera, enriqueix encara més la seva gran oferta de continguts”, ha comentat José Antonio Guzmán, director d’Orange TV.

“Estem molt contents d’haver estat triats per Orange per desenvolupar la seva primera sèrie a Espanya sota el nostre segell 100 Balas, amb la qual ens endinsem en una nova opció d’estil i gènere que volem explorar”, ha manifestat Alejandro Flórez, director general de 100 Balas. “És una excel·lent notícia sumar nous partners a la producció de continguts al nostre país, que està vivint una veritable edat d’or de la ficció amb projecció més enllà de les nostres fronteres, en què ens encanta formar part com a soci estratègic”, ha afegit.

Per a Mediapro, l’acord amb Orange suposa una nova etapa de col·laboració amb aquesta operadora, així com un pas més en la seva estratègia per consolidar-se com a estudi de producció de referència tant nacional com internacional.