The Mediapro Studio i TelevisaUnivision han segellat un acord estratègic per produir i desenvolupar continguts exclusius per a la plataforma de vídeo sota comanda per subscripció ViX+, que es preveu llançar el segon semestre de l’any. Es tracta del servei prèmium de la plataforma de vídeo sota comanda ViX, posada en marxa per TelevisaUnivision el 31 de març als Estats Units i la majoria de països de Llatinoamèrica.

Els dos primers projectes de l’aliança amb The Mediapro Studio són la sèrie dramàtica Las pelotaris i la docusèrie esportiva La sangre y la gloria.

“Estem orgullosos de comptar amb la confiança de ViX+ per sumar-nos com a socis a la seva plataforma i treballar junts en la producció i desenvolupament de nous continguts amb el nostre talent creatiu de les dues bandes de l’Atlàntic”, ha comentat Marta Ezpeleta, directora de l’àrea internacional de The Mediapro Studio.

“Aquesta aliança suposa un pas important en l’expansió internacional de l’Studio i en la seva consolidació tant a l’Amèrica Llatina com als Estats Units, on ja comptem amb una sòlida infraestructura amb seus de producció pròpia i un gran equip de creadors”, agrega.

El vicepresident executiu i gerent general de ViX+, Rodrigo Mazón, també ha celebrat l’associació amb Mediapro: “És crucial per continuar construint el servei que oferirà el millor contingut en espanyol per a la nostra audiència als Estats Units i Llatinoamèrica”, ha assenyalat.